Адвокатът на Ембака: Бил е нападнат. Приятел на Николай: Абсурд

13939
Адвокатът на Ембака: Бил е нападнат. Приятел на Николай: Абсурд
Снимка: БГНЕС

Продължавам да твърдя, че г-н Чивиев е нападнал пръв. Моят клиент е бил нападнат, когато е преминавал покрай бариерата. Той е бил засечен, когато г-н Чивиев е започнал да троши колата му. Не мога да кажа след това дали клиентът ми е взел камък, обясни адвокатът на Ембака Росен Недин пред Нова телевизия.

"Само ще ви кажа, че срещата на автомагистрала „Струма” между починалия за съжаление Николай Чивиев твърде много ми напомня за срещата между Давид и Голиат. Всичко, което се говори – че се опитал да открадне цигари и е имало дело, не е вярно", заяви юристът.

Бъчварова: Скоро ще има яснота по убийството на "Струма"

Скоро ще има яснота по убийството, заяви министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова, предаде БНР. "Мога да кажа, че МВР работи м...

По думите му местните хора много често нарушавали забраната за преминаване на участъка на АМ „Струма”, където Николай Чивиев загуби живота си. Въпросът е защо строителите на обекта не са си организирали начин да се прекратят нарушенията на местните, за които се знае доста добре какво правят. Проверете и дали срещу Чивиев няма други жалби за подобно поведение, обясни адвокатът, който предположи, че до часове Емил Чачев щял да се предаде. Той е бил в състояние на самоотбрана, смята юристът.

Познавайки Николай съм убеден, че в никакъв случай не е нападнал и е опитал дипломатично да върне Емил Чачев. Той е преминал през два поста, за да стигне до Николай, заяви шефът на „Агромах” Методи Бачев. Бачев заяви, че Чивиев е имал палка и електошок. Според него той не се е защитил, защото Ембака е бил с жена си и сина си. Николай можеше такива като Ембака да ги разбие седем-осем души с голи ръце, заяви Бачев.

Ако е имало жалби срещу Николай, то е от такива като Ембака, който не спазват забраните. Има хора, които минават през ремонтирания участък, но повечето като им кажеш, се връщат. Има обаче и пълни идиоти, подчерта шефът на „Агромах”.

Методи Бачев обясни, че Николай му е разказвал за времената си във Френския легион и че хората там работят на групи от по 10-15 души. Те се заклеват и си помагат, а какво ще направят – не мога да кажа, аз съм строител, не легионер, подчерта Бачев.

Траур в Симитли заради убития Николай Чивиев

Ден на траур е обявен в община Симитли в памет на Николай Чивиев, който беше жестоко убит в петък по обяд на строящия се ЛОТ-2 на автом...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com